Als ik teveel ben,
zeg het dan!
Ben je mijn zwijgzaamheid meer dan zat,
laat het me weten!
Als je vind dat ik zeur,
vertel me het!
Wil je mijn hulp niet langer,
stuur me dan weg!
Kan je mijn kop niet meer zien?
wijs me de deur!
Heb ik ongelijk?
zeg het dan!
Maar als je niet om geeft,
niet van me houdt,
probeer het dan
alsjeblieft.....?