Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
broeder
broeder
versuft van opiaten en het geloken oog
met zijn laatste bewustzijn in een wereld
die hem beloog en zeiden altijd dat het
wel over zou gaan en het zo hoort
met een laatste hand die traag omhoog
komt en een onverstaanbaar gemurmel
zijn lippen beweegt kan ik niet
anders dan met mijn laatste
krachten een woordje op een hema-
bonnetje schrijven en hem dat voor
ogen houden - hij kijkt er langdurig
naar en juist op dat moment toen er
een moederbom op teheran viel mummelt
hij: zulke dingen schreef ik vroeger ook
Reacties op dit gedicht
pieter christiaan paardenkooper vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
september
:
Vrijdag, november 15, 2019 19:48
Sterk, heel sterk geschreven. Het komt binnen.
Over dit gedicht
Auteur:
pieter christiaan paardenkooper
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
14 november 2019
Thema's:
[Delen]