Ik weet dat je gek bent
van pepermuntjes
van meeuwen die schreeuwen
samen tot aan de overkant varen
Neem mijn hand
wil je met me meegaan
wil je me wel vertrouwen
in mijn hand
Suzy,
ik neem je mee
het zonlicht lijkt wel honing
waaraan kinderen zich te goed doen
Suzy,
neem me mee
duizend schepen gaan voorbij
en zo wordt het nooit later
Deel de stad tot leven
ik heb altijd van jou gehouden
ik wil met je meegaan
samen tot aan de overkant
Je wil iets tastbaars
neem mijn mand
terwijl ik mijn pepermuntje
in je mond zoen
Lieve Suzy
wij hebben op golven leren drijven
en de hemel ging open
toen ons lichaam was gebroken
Je wil met me meegaan Suzy
je moet me echt vertrouwen
ook al houd je al je gedachten
zomaar, in je hand