Als je niet weet hoe mooi je bent
Doe je jezelf tekort
Als iemand tegen je zegt
Hoe mooi je bent
Voel je het niet
In gedachten ben je ergens anders
Ik zeg je hoe mooi je bent
Nu al voor de zoveelste keer
Misschien komt het langzaam bij je binnen
Je wilt zo graag opnieuw beginnen
Met de liefde en sterkte in jezelf
Als dat er is heb je misschien niemand anders nodig
Maar iemand die je echt ziet, je vastpakt en diep kust
En zegt…ik ben zo trots op jou
Ben zo gek op je
Wil alleen maar jou!
Ooit breek je door die muur heen
En kun je het toelaten
Voor nu geef ik je vertrouwen en warmte
Dat is mijn cadeau aan jou
Jij verdient dat als geen ander
En ik hoef er niets voor terug
Onze lippen worden in de toekomst
Diep gevoeld en aangeraakt
Het zal hem en haar op roze laten zitten
En alles is even weg
Laat dit hun moment zijn
Eindelijk iemand die je snapt en voelt
En weet wat er met liefde wordt bedoelt