Verbanaliseert en geweten gekanaliseerd,
Het verbranden van de bloedende handen,
Het handelen in verkeerde kringen,
Waar maffia rond jouw vel hingen.
Is het zo een verloren strijd,
Om de handen die je schoon hebt gepleit
Vervolgd te worden door criminelen
Die niks om die zuivere onschuldige handen van jou geven.
Maar je dieper in de shit willen be-delen.
Altijd dat straatje zonder einde.
Een tunnel waar geen einde is,
Waar een licht niet in wil doorschijnen.
Waar de blauw witte lijnen Van de flikken
geen moeite doen om deze Maffiose praktijken
niet in de cellen doen te verdwijnen.
De corruptie blijft aanwezig,
En het geweld blijft bezig.
Een tikkende tijdbom,
Die op het einde zit van zijn lont.
Een wijk die geeigend word Door gebieden
van Maffiose grond.
Ik ben getuige van deze waanzin
Waar ik niet uit geraak.
En heel deze zaak Die ik niet meer win,
Laat het verleden
Die mij dit altijd heeft beschouwd als Het begin.
En het begin heeft een eindeloos gelaat Die altijd terugslaat.
Op dezelfde feiten Die verder gaat
Die ik aan mijzelf verwijt.
Nu zit ik mijn tijd!