Een nieuwe dag,
een nieuwe traan
Vroeger zou ik gezegd hebben :een nieuwe dag,
een nieuwe lach
We werden steeds betere vrienden
de hoop werd steeds groter
Op een dag zei je : ik hou van jou
ik was in de wolken
Het was slechts een vriendschappelijk gebaar
zoals je nu net gezegd hebt
Alle hoop,zo broos als een bel,
die bel is kapotgeprikt
In plaats van een heerlijke zachte wolk,
voel ik nu de koude grond
Vaarwel