als ik alleen ben - alleen met jouw stem -
verheven trillingen die ik met mijn woorden
beken - ze weerkaatsen tegen de wanden
van het heelal en keren weer in echo's
die ik bewaren zal in parels van de zee
het zijn er al vele het zijn al twee
werelden vol - werelden als een tol om
de kern van ons bestaan - draaiend
om de brandende liefde die nooit zal
vergaan - want wat wij ook geloven
onze stemmen beloven in de eenwording
van dit lied dat ik jou en jij mij dan
weer ziet - niet in wat wij er van hebben
gemaakt maar dan weer volmaakt