hier in de stilte,
waar het licht reed,
de gordijnen vooorbij is geschreden,
aanschouw ik het leven,
als een tijdreiziger in het licht,
waar men de passie of het geld,
het leven of het geweld,
aanschouwt met wonderbaarlijke of lede ogen,
terwijl de veren vallen van mijn vleugels omsloten lichaam,
als een schild van vrijheid,
te zien voorbij de emotionele keizer,
om te zijn in het moment,