Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ander inzicht
ander inzicht
hij zorgde al eeuwen dat het haar aan
geen woord ontbrak en zo braken zij
samen de nachten totdat de corona hen
in de ogen stak - dan staakten zij hun
verzen en gingen tot net over de
schreef en verbleven nog een wijl
in azijnzuur blauw en andere tijden
waar dubbele corona's werden verwacht
die de glans in hun ogen
deed lichten alsof het ging
om liefdesgedichten
maar zo waren ze niet getrouwd - hun
ranke lijnen waren alleen om de kwatrijnen
en terzinen een ander inzicht te ontplooien
Reacties op dit gedicht
pieter christiaan paardenkooper vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
pieter christiaan paardenkooper
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
22 november 2019
Thema's:
[Delen]