Mijn allerliefste:
De dag waarop je na al het lange
lijden en pijn deze wereld verliet,
ging ook voor mij gelijktijdig een
prachtig stukje levensloop teniet.
Mijn handen streelden toen machteloos
jouw tere lichaam met het zachte gekreun,
en toch vonden we op dat ogenblik bij
elkaar nog altijd ontzettend veel steun.
Er blijft die grote leegte en niemand
zal ooit kunnen beseffen of begrijpen,
de diepte van mijn stil verdriet, je
allerlaatste liefdesblik vergeet ik niet.
(dvp)