Een traan die overnacht in waakzaamheid
is een dag dat komt na een mooie nacht
hij heeft over jou gedroomd
in schoonheid
en jou naar hier gebracht
deze traan beeld de romance uit mijn hart
een tweede traan dat naar jou smacht
het kleeft rondig vast in mijn oog
het is een vinger
die deze traan droogt
het is een spoor van verdriet
die mijn oog verliet
een droom dat uit mijn verdrenking drupt
een gedacht dat stillekes wordt uitgeknipt
al deze schoonheid met jou
wordt uit mijn hart geript
mijn afscheid traan rolt uit als maagt
deze traan is beeldend vervaagt
maar wel door liefde goed bewaard
al mijn tranen druipen
naar jou
omdat elke traan
alleen van jou houd