Ik kan zeggen hoe het voelt
Als een vrouw echt van je houdt
Hoe ze me vertrouwd
En hoe fijn het is zekerheid te hebben
Dankjewel!
Voor alles wat je me hebt gegeven
Dat was jezelf
Nog steeds voel ik dat
Het zal nooit over gaan
Nu ik je mooier en mooier zie woorden
Bedank ik je extra voor wat gegevens is
Nu pas zie ik van al die gezegde woorden de betekenis
Ik draag je altijd bij me lieverd
Je bent mijn beste vriend
En je hebt het hart
Waar ik jaloers op ben
En dat terwijl ik maar wegren
Ik zoek naar jou in een andere vorm
Maar dat valt niet mee
Dat geeft aan hoe speciaal en mooi jij bent
Gelukkig heb je nu een vent
Die jou het licht opnieuw brengt!
Ik hoop dat ons mannetje van hem gaat houden
Zich opnieuw verbind en vindt
Zodat het vertrouwen er weer is
En het gemis aan pappa wat minder
Nu hij er veel vaker zal zijn