Ik reik naar een hemel,
vol geborgenheid
Ik reik naar een hemel,
waar verdriet niet bestaat
Ik reik naar een hemel,
vol liefde en geluk
Ik reik naar een hemel,
waar ik kan vliegen
Ik reik enkel naar deze hemel,
want hij is onbereikbaar
Jij bent mijn hemel,
vol liefde en geluk,
zonder verdriet,
met genegenheid en geborgenheid,
waar ik kan vliegen
Ik reik naar jou,
want jij bent ook onbereikbaar
(voor Sofie)