Één blik en je hart spreekt ...
Je voelt warmte stromen , je hebt het nog nooit zo ervaren , weet dat ik je kan lezen en zien!
Op de een of andere manier verbonden het voelt zo mooi !
Het valt niet uit te leggen op papier ..
Maar voelen wat iemand anders voelt is toch speciaal , het mooie van de mens en het minder mooie ..
Ogen die spreken zonder wat te zeggen weten wat die persoon voor je voelt .. het is zo sterk en bijzonder ik kan niet meer zonder..
Ik voel de liefde wat je mij over brengt maar voel ook angst ?
Waar wacht je op ? Geef mij die liefde die ik verdien en weet dat alles een reden heeft , niks is toeval het hoort zo te zijn.
Mooi van buiten en van binnen dat ben jij .
Niet bang zijn voor wat komen gaat , alles hoort zo te zijn ik voel je ogen mij volgen jij voelt het ook !