Voor mijn opa.
Toen het belletje binnenkwam,
Had ik nooit verwacht dat je zou gaan.
Helaas was het jouw tijd,
En kwam mijn wereld stil te staan.
Mijn allerliefste opa, mijn grote held,
Je lichaam was op, je bent er nu niet meer.
Er is een stukje van mijn hart gebroken,
Jou verliezen doet zo ontzettend zeer.
Ik hoop dat je nu geen pijn meer hebt,
Dat je op ons neerkijkt met een brede lach.
Ik zal verhalen over je blijven vertellen,
Hoe ik naar mijn lieve, rechtvaardige opa opzag.
Ja opa, mijn held zul je altijd blijven,
Mijn held zul je zijn.
Ooit komen we weer samen,
Zonder angst, zeer en alle pijn.
Voor altijd in mijn hart,
En nooit vergeten.
Liefs, je kleindochter