Vorige week een knoop doorgehakt, wat was ik je meer dan zat.
Je leek wel vervloekt dus laatste tijd, ik deed niks meer goed.
Telkens weer was het een strijd, ik hielp je wekelijks met volle moed.
Helaas mocht het niet meer baten, ik ging je bijna haten.
3 jaar lang heb ik met liefde voor je klaar gestaan.
Wat is er gebeurd, waarom is het mis gegaan?
Laat ook maar het heeft geen zin, ik ben je nu kwijt en krijg de rust.