met gedempte doofheid
ligt het uitzicht kort op het oog
want hier is niets, geen waarheid
geen eigen gelijk
geen vuil om woorden in te dopen
midden in de kamer
schijnt een middernachtzon
is dit een ets in steenvlees?
misschien een foto van de vader
nergens is verte
buiten spelen kinderen bal op dak