Kerstlichtjes
*en*
*het*
*zijn*
*altijd weer*
*de kleine dingen*
*die elk mens gelukkig*
*maken als ’n liefdevolle*
*wens of groet, zij laten de*
*warme kerstlichtjes in je ogen*
*stralen omdat mijn hart jou daar*
*immer weer ontmoet*
wens
voor
alle
freaks
mooie
en vredige feestdagen
*
Anneke