Mijn liefde kleurt jouw gezicht
Een verlegen poosje op je blik
Een roosje rood
dat door de zon verlicht
jouw vrouwelijke ogen
die het verhaal verteld
ogen in de aanval
zonder gevaarlijk geweld
maar duidelijk een emotioneel veld
die haar wegen openmaakt
voor mijn voeten
het pad vrijmaakt
de doorgang is de kus die je opvangt
jouw lippen die op de mijne hangt
ogen strooien fonkeltjes naar elkaar door
ik voel mij op jouw smoor
als nooit tevoor
mijn verhaal gaat door je oor
zo van….
i love you more