Sta even stil mijn kind en blik terug
hoe het een en ander is gegaan
al wat gebeurd is
mooi en minder mooie
worden herinnering
en in de verborgen plooien
van het onverwachte
ligt nieuwe hoop gewikkeld
wacht ongeduldig het nieuwe jaar
om groots uit te pakken
vouw dit jaar met liefde dicht
proef nu van de kille
stille wintermaanden
en laat je gaandeweg omhelzen
door het warme sterrenlicht