Nu denkt hij nog dat ik iemand ben
Nu kan ik nog doen alsof
Alsof ik een fervent student ben
Met discipline, een ochtend routine
Waarin ik dagelijks mediteer
En wekelijks
Zeer conscious, minimaliseer
En dat ik dan ineens
Gewoon ineens
Elke dag echt sport
En vrolijk ben van oor tot oor
Paniek krijgt bij mij geen gehoor
- Ik rook ook niet hoor
Ik SOG niet als ik blog ben ik zo efficiënt
Ik voeg de daden bij mijn woorden
Oh ik leef zo congruent
Ik lieg heus niet
Ik wil alleen dat je me nog heel eventjes zo ziet
Zodat ik het om jou, voor mezelf, ook eindelijk echt doe
- Maar vandaag ben ik te moe
Ik heb controle op de tijd, verslaap me nooit
FOMO is niet iets dat me stoort
Ben ook nooit ongewild alleen, en ME-TIME plan ik netjes in
Want ik ben indi-vidu-eel: Ik sta los van het pleasen, perfectionistisch geen probleem
- ik ben alleen
Ben onafhankelijk, mijn gezichtje niet vergankelijk
Omdat ik zo relaxed ben, zen ben
En mijn beauty-routine natuurlijk, puur natuur is
-I did not wake up like this
Bij jou, lieve vreemde, ben ik nog heel even een iemand
Die durft te spreken voor volle zalen witte mannen, vol passie en ambitie
- Ik stak echt niet mijn middelvinger op naar de politie
Want ik ben in control, volledig zelf beheerst en voel ik woede voor onrecht? Dan tel ik even tot tien
En zet ik om in vredig activisme
- heel misschien
Ook waar ik op stem laat ik nog even achterwege, nu vertel je nog trots aan je vrienden wat een zegen, zo’n huisgenoot
Ik inspireer je, ‘k heb alles voor elkaar
- kom je wonen in m’n goot?