Hoe klein
Kan dat zachte, pure licht toch groots zijn
Tussen donker en duister
Daar waar genegenheid zich in echtheid tint
Het is werkelijk fijn
Te voelen dat er meer is dan pijn
Hoop- en liefdevol klinkt het gefluister
Dat jou en mij verbindt