Je was zo dichtbij
En weer was in blij
Gek
De gekte van de ruzie aantrekken afstoten dynamiek
Deze maakte onze relatie ziek
Drama verslaving ten top
We waren allevp twee burn out depressief en totaal op
De liefde voor elkaar
Is voelbaar
Een blinde die het ziet
Een dove die het horen kan
Maar we durven het nog niet aan om
Na 8 jaar relatie, 9 maanden breuk
Om weer helemaal voor elkaar te gaan
Accepteren
Oefening in geduld
Drama in het verleden
De heling en herstel neemt haar tijd
Dat mag zo zijn.
X