Het nieuwe jaar nieuwe wensen en nieuwe kansen .
Ik zou jou wel willen leren kennen .
Het is moeilijk die keuze te maken , ik heb een gezin maar voel me zo naar jou toegetrokken!
Nee bij mij is ook niet alles goed , maar ik heb tijd nodig om tot die keuze te komen , want mooie man ik zie jou we hebben elkaar diep in de ziel gekeken !
Mijn ouders leerde me altijd volg je hart en leef je dromen na...
Ik zeg altijd als iets voor je is weggelegd komt het vanzelf op je pad..
Gelukkig nieuwjaar x Ik zag je wel hoor 🥰