Een jaar wat anders begint
anders dan ik voor ogen had
nee ik was hier niet op voorbereid
Had me al jaren bij dingen neergelegd
en had daar ook al jaren vrede mee
het hoefde van mij ook niet meer
het was goed zoals het was
Heb een goed leven met mijn moppies
alles met hun samen beleven
samen ontdekken en samen zijn
Maar ja dingen lopen niet zoals je soms denkt
en zelfs niet zoals je soms wilt dat het loopt
verzetten heeft soms ook echt geen zin
want het loopt zoals het loopt
Een hoge muur kan nog zo sterk zijn
soms is er een onverwachte trilling
die de muur langzaam doet afbrokkelen
Zie wel wat de toekomst brengt
geniet van iedere moment
niet omdat het moet, maar omdat ik wil
en omdat het gewoon goed voelt
Nee dit stond niet op mijn planning
want ik leef dag bij dag
maar dat loopt nu toch anders dan verwacht
Wat begon als een klein gebaar
eens iets anders dan anders doen
wat ver uit mijn comfortzone was
kreeg ineens een hele andere wending
Stapje voor stapje langzaam aan
en gelukkig geef je mij die tijd ook
want ik wil echt niet te snel gaan
Ja het voelt echt goed, ja het is echt heel fijn
om samen met jou te zijn
met jou durf ik te ontdekken
en kijken wat de toekomst gaat zijn.