SNOT VOOR MIJN GELIEFDE
Voor het te serieus wordt
te diep, te snel, te koud
moet je één ding van me weten
ik kan niet tegen snot
De kleur of smaak doet er niet toe
groen, geel, rood, wit of blauw
zoet, zout, zuur, zompig of hard
Dus als je verkouden bent
mijd mij dan als de pest
Als je mij besmeurt tussen
mijn borsten, breekt de duivel
in mij los, wurgen deze handen
slaan je met een hamer
de grote, holle schedel in
steken een vleesmes in het hart
breken in een oogwenk je nek
Smeer hem, je bent toch niet gek!