geraakt door fragmenten van tijd
door de scherven van een tijdbom
zo voel ik mij als ik denk aan vervlogen tijden
terwijl ik stil sta tikt de tijd door
ik hoor de klanken weergalmen
in echo,s van tijd die het verleden weerklinken
ik voel mezelf steeds verder
en dieper erin weg zinken
verzonken in gedachten
drijfzand ik weg in herinneringen
kostbare tijd heb ik versleten
verloren tijd knaagt aan mijn geweten
ik reis door de tijdsgeest terug in de tijd
die allang is verstreken
zie gemiste kansen die allang zijn verkeken
ik wordt bevangen door een heimwee
van verlangen
waarin mijn verleden tijd in de tijd zit gevangen
tijd is het meest kostbare bezit
de tijd is zeldzaam en beperkt houdbaar
"koester elk moment"
die hebt met je dierbare vroeg en laat
want alleen de "tijd zegt je waar het op staat