Liefde is...
Drugs in de meest zuivere vorm
een magische reactie van verslavende chemie tussen mens dier en moeder natuur
sprookjesachtig
een kruising tussen een romantische geest
en een melancholische ziel
Zoeter dan honing en puurder als cocaine
Liefde is....
Een intieme relatie met acceptatie
van toegewijde genegenheid
Met erotisch exotische bijna psychotisch getinte platonische seksuele emoties
Van een betoverde romantische geest met een melancholische ziel