eens op een dag
ontmoete ik een vrouw
die niets om me gaf
maar alleen een kind wou
Ze gebruikte mijn liefde
voor het doel heiligd de middelen
Mijn verblinde liefde voor haar
was een dure maar wijze les
Ze brak mijn vertrouwen
zoals zij mijn hart heeft gebroken
zette in als de vorst
en liet me achter in de kou
schonk de leegte in mijn gebroken hart
vol troosteloze rouw
Een waterval tranen verdriet
overstroomde mijn innerlijke tempel
't voelde alsof de ziel van mijn wezen
mijn lichaam verliet
en een spoor van pijn,
lijdend leed in mij achterliet
Wat rest is bedorven pijn
in een huilend hart
die stervend is gestorven
in verdronken verdriet