Voor mij stond je op de pont
ik keek de hele tijd naar je kont
jij keek mij aan met je mooie billen
In gedachten zou ik van alles met je willen
opwindende gedachten
deden mijn hartslag verhogen
Wat een geile blik had jij in je ogen
ik werd bevangen door lust van verlangen
en sexueel bevlogen
Met mijn ogen kleed ik je langzaam uit
Met lang voorspel en zo min mogelijk kledij
Wil ik dat je mij aankijkt als ik met je vrij
Ik wil je kussen strelen ,likken en meer
ik wil jou beminnen
laat mij jou verwennen
om mee te beginnen