Hij knipt het recht in vele stukken
soms onleesbaar in hij is gestraft
mama houdt je mond ik knip de rotte appels
jij ziet niets op film of blank papier
hij heeft gezeten
gluurt niet naar jouw kind in zwembad
lokt geen kinderen met zijn hond
Mama ik straf jou voor jouw angsten
SMAAD
u heeft deze uitbehandelde
alcoholist, drugsverslaafde, pedofiel
beschadigd
Maar ik wens u sterkte met deze buurman