Onze liefde
is een vergeten hoofdstuk
niet meer verder gegaan
tot een goed geluk
Het is bij ons aangegekomen
dit verlengde vloed Van water
Die overwandelde stranden
door onze nadruk
overlopen geweest te voet
Het water is overstroomd
over ons geschreven Zanden
Die ons heeft gewist
voor nu en later
Een herinnering een moment
dat ons twee samen mist
Een gedacht verdwenen
Met de tegenwind
Gevoelens zo diep gehad
Maar de stroming
overstroomd ons pad
Geeft van alles een koude rilling
Adem verstikkend in nood
Staan mijn voeten knikkent
Een kruistocht naar mijn dood
Het einde dat in mijn vel kroop
Los van elkaar
En nu Alleen loopt
Zonder twee handen
gelus in knoop