Acht politiewagens in de straat
een schreeuwende boze buurman
snel een paar foto's van deze tijdelijke veiligheid
Ik hoor een schot en nog meer geschreeuw
van de boze buurman
Hij is getaserd en wordt afgevoerd
Aboutaleb heeft toch gelijk
het is stukken veiliger in de Tarwewijk
Ik ga maar weer snel naar mijn detective
voor wat spanning in mijn leven...