Fluisterende wind, rollend
over aanstormend, opspattend water
schitterend licht
uit ontelbare bewegingen
de zon op het water
ogen verdwalend in de eeuwigheid
die over de grillige rotsen
het licht heeft geroepen
verlangend naar de bewegingen
ademtocht na ademtocht
zet zich af, verdwijnt
als een nooit geziene
liefde in de diepte van de zee
en het enige dat ik wil
is dat je me wat tijd geeft