Ze is gestorven aan kanker
Een duivels vergif bedanker
Verloren aan de strijd
Een ziekte dat heerst in deze tijd
Wereldwijd
Gedoemd om het licht te moeten doven
De kanker zal in haar strijd eerder komen
Het is een loting van een duivelse arena spel
Die je overmeesterd in je goedzijnd wel
En je uitschakeld in een langzaam pijnlijke Tel
Je verliest op de helft van je kansen
De donkere duivel die aan je bed staat te dansen
Dat je vechtlust in een valse hoop brengt
De enigste hoop laat je leeg
Dat je niet meer positief denkt
Maar ze bleef geloven
In een uitstel naar het donker boven
Ze is zeker naar het licht gegaan
En gegaan naar een nieuw bestaan