De roos bloed wanneer de hemel huilt,
een illusie van de traan die rolt over de fluweel rode achtergrond die ontstond in de ballon van gedachtegang.
De doorn verwijderd bloed van onder mijn huid totdat het onkruid zijn weg baant naar waar het hoort.
In de echo van mijn vals gevulde ruimte.
Anthony Knight