Tinten blauw
mijn zuchtende ziel
beschildert de hemel met sterren
alle dromen die we kennen
bewaakt door de nacht
nu de hemel zo ver weg lijkt
geef de nacht een naam
één die mijn hart verlicht, en
om de duisternis te verdrijven
beschilder de hemel met sterren
naar hen die slapen
worden dromen gebracht
die ze niet mogen behouden
laat daarom mijn ziel vliegen
vol verlangens in de oneindigheid
en beschilder de hemel met sterren