Met een helderheid als die van zuiver kristal
Stroomt het langs de ronde keien
Naar de uitgesleten waterval
Waar je weer het zonlicht vindt
Schitteringen fonkelen overal
Bloeiende bomen laten de takken hun blaadjes vlijen
De regenboog reikt ver over het groengekleurde dal
Diep verlangen dat zich met deze droom verbindt