O' zucht,
O' zielszucht,
Een traan,
Vloeit in mijn
hand,
O' zucht,
O' hartezucht,
Een traan valt
in mijn schoot,
O' zielszucht,
Hartezucht,
Bevrijd mij van
de pijn,
Binnen in mij,
O' zielszucht,
Hartezucht,
Een traan,
Vloeit,
In mijn hand,
O' zielszucht,
Hartezucht,