In jouw rozentuin van vertrouwen
baad je in het licht
als ik naar je kijk moet ik denken
aan het gehuil van dolfijnen in de nacht
ik ben verloren in een onmacht van vrede
spoel soms weg als een hulpeloze gek
op zoek naar jou, dus kom naar me toe
laten we samen de lucht van de avond inademen
liefde zal ons leiden, ze zal ons leiden
naar het leven als een vallende ster
waarin we verloren zijn tot we gevonden worden
hand in hand luisterend naar het huilen van de dolfijnen