Ik zie de sterren
boven in je ogen
De tijd heeft zich er voorbij gevlogen
Gekeken en diep binnen gesloten dromen
Ver weg naar andere gebieden
en plekjes aangekomen
Een ervaring een herinnering
Een emotionele aanvaring
Je denkt dat je er wel zal geraken
Of dat je je weg hebt vrij gemaakt
Het zijn je ogen die van zelf vertrouwen blaakt
Hoe ver je met je dromen
in dit leven bent geraakt
Is het je spiegelbeeld
die je bespeelt
En je in een dromenwereld steekt
En de dag die de spiegel breekt