Wat had ik toch graag,
Heel even die brief gemaakt,
Waarin de stilte je haar nog streelde,
de liefde en trouw nog was,
Ver weg van wie je bent,
sta ik stil bij het even,
zien van de schoonheid,
die je in persoon vertegenwoordigde,
in de media het berouw,
van niet meer praten,
terwijl ik nog denk,
waar is die eed van loyaliteit,
als de liefde stil blijft hangen,
bij de deur waar trouw ook nog,
stilletjes een sigaretje rookt