Het overvolle hoofd
Hij draait, hij schudt, hij bonkt
Wachtend op de rust die mij is belooft
Het aangename dat lonkt
Krampachtig vasthoudend aan hetgeen je kent
Het drukkende gewicht
Laat het vieren, mogen zijn wie je bent
Zwaar, maar juist hier schijnt het licht
Als een wit doek
De basis voor een schilderij
Ontspanning wacht om elke hoek
Geduldig kruipt zij dichterbij
Vogels horen fluiten
Tussen de stiltes door
Langzaam kruip jij naar buiten
Het leven zingt in koor
Mij komt toe wat is belooft
Daar is de leegte
Rust in mijn hoofd
Daar is de prachtige leegte