Nachtenlange dagen
Verzakt zijn de hangmatten die de beetjes slaap als zakken aan de wallen dragen.
Hoe kunnen vragen zich blijven nestelen in andere vragen?
De oorlog van een boer die zielen oogst is duidelijk begonnen.
Is het de hoer die me gedwongen levensmoe neukt of geef ik me simpelweg gewonnen?
Verwond en verwonderd stap ik als een wervelwind door de gangen.
Geen tijd voor vragen, enkel voor antwoorden.
-Anthony Knight