*Ons bos*
geen weg meer terug
de aarde laat zijn
sporen nu al na,
bij iedere stap vergaat
er weer een stukje van onze
wereld zij die ons bracht,
op plekjes wat zo mooi was
maar nu is het enkel verdort
en verschroeide plekken,
ons mooie bos is niet meer...