mag passie de ogen;
van een weduwe bevochtigen?
trotseer je angst;
en de overvloed aan tegenstrijdigheid;
tijd kent enkel registers;
heden vult de tussentijd;
laat vandaag voor altijd getuigen;
hoe jong en knap we zijn;
hoe jong en knap we zijn;
vind alle geschriften die je kan vinden;
in alle dorpen, steden en gewesten;
en steek ze vol overgave in brand;
alleen vandaag heeft een verleden;
zie hoe relevant we zijn;
zie hoe relevant we zijn!