Een herhaling van het verleden
Een aanslag op de toekomst
Ik ben bang
Bang om alleen gelaten te worden of mensen achter te moeten laten
Knieƫn die beven.
Angst voor het verliezen van geliefden
Mensen die ik lief heb te zien lijden
Die loodzware druk om mensen niet teleur te stellen