253 254 000
heus het is geen flauwekul
ze kwamen tot mij met een heel flauw lichtje
en zag een boek met een gouden gezichtje
tussen collega's een voor en een na
keek ik over een hoofd en voila
klinkt wellicht ietwat banaal
kwam ik vervolgens terecht in klaaswaal
volg de pijl en vindt de chief
een o, een lichtje, wat effect en alsjeblieft
maakt niet uit wat voor merk
maar zijn verbonden door het werk
ooms tante's nichten neven
er is een familie gegeven
creative oplossing nabij een bar
speelspullen halen de knoop uit de war
de boom groeit als uit de grond gestampt
lastig als je met 4 6 10 kampt
met al die info lopen leuren
vraagt om video gebeuren
linken, link trap op de rem
de film schiet vol bij doetinchem
lastig maar zodra 't begint
vraag ik wat ziet men
over het hoofd
van het kind
ik spreek soms in een vreemde taal
of zie ik een sinaasappel, hoe banaal
de pijl en de sinaasappel kunnen verklappen
over het hoofd van familie v.........
achter een medewerker vind ik een ster
en hup ik ben weer net zo ver
zo dichtbij, zo ver weg
so near so far
nu toch weer terug bij de bar
'k word horendol van het geraas
pluk heibloemen en zet ze in een vaas
met de extra hartelijke groeten
voor m'n meissie van sint nicolaas
-kippevel-