ALTIJD JIJ
Verdwaald tussen sterren
en planeten
ik ben op weg naar jou
Ik hoor de regen ruizen
de wind om het huis
Jouw stem, die
van verre komt
van duizenden jaren
geleden.
Jij vond mij en ik
heb jou jou gevonden
bij volle maan en regentranen
stromen van geluk