er is een lege grote ruimte
gebeiteld in haar hart
Hoeveel liefde kan ze geven?
spijt doordrenkt van smart
er moet een wonder gebeuren
de regenboog moet zwart kleuren
en olifanten moeten kunnen springen
alleen dan kan dit bestaan
langzaam in rijnheid, rust en regelmaat overgaan
haar mond is net zo groot als de oorbellen aan haar lellen
ze draagt geen mantelpakjes
maar vult wietzakjes
en loopt te schreeuwen tijdens het bellen
want alleen als olifanten kunnen springen
de regenboog zwart zal kleuren
zal ze aria’s zingen
en opent fatsoen haar deuren